06 406 802 45

Openingstijden: ma-vr 9:00 tot 18:00

HULP NODIG?

MELISSA FRIESER

Alleenstaande moeder van 38, met bijstandsuitkering, zonder kinderopvang. Gedoemd om op de bank te blijven zitten.  Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik heb een goed cv, een prima thuissituatie en een goed netwerk. Ik heb veel gesolliciteerd, maar het was nog niet zo makkelijk aan werk te komen. Toch accepteerde ik niet dat ik "zomaar" 925 euro van de staat kreeg, terwijl ik gezond en slim genoeg ben om goed te werken.

 

Ik besloot eigenverantwoording te nemen en mijn eigen “Solution” te zijn. Zo richtte ik op Valentijnsdag 2017, vanuit de bijstand, mijn bedrijf Saldo Solutions op.

 

Ik ondersteun particulieren en bedrijven die niet weten hoe ze uit een impasse kunnen komen of door alle administratieve rompslomp en financiële verantwoording niet meer aan ondernemen of aan ‘leven’ toe komen.

Dit is uitgegroeid naar HET REKENMEISJE. Initiëren, verbinden en doen!

CINDY

Ik ben een moeder van 37 jaar oud en al 15 jaar bezig geweest met dezelfde professie. Opeens bekroop me het gevoel, dat ik niet nog 30 jaar hetzelfde wil doen. Ik realiseerde me dat ik met mijn goed stel hersenen, echt nog meer in mijn mars heb. Rekenmeisje kwam op mijn pad. Je kunt op mijn enthousiasme, betrokkenheid en lef rekenen. Hierdoor bereik ik resultaat. Samen met team Rekenmeisje voeren we zeer verschillende projecten uit. Allemaal anders en hierdoor blijf ik scherp en energiek. Ik ben gesprongen, spring je met me mee?

MARSHELON

Met mijn 32 jaar ben ik al geruime tijd de moeder van mijn eigen leven. Ik weet wat eigen verantwoording is en wat de prijs van het dragen van deze verantwoording is. Vaak heb ik de prijs van de “fouten” van het leven betaald.

Bij team rekenmeisje krijg ik nu de mogelijkheid om de prijs niet te betalen maar om te ontvangen.

 

Bij mij kun je rekenen op mijn verantwoordelijkheidsgevoel en mijn moederlijke zorgzaamheid. In dit team is dat dan ook mijn verantwoording; de zorg voor het welzijn van ons team.

PETJOULA

Groei begint bij het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes.

Het opent de deur om je fouten en je succesessen op waarde te schatten en verandering te creëren. Gelukkig heb ik zelf kunnen ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben er dan ook dankbaar voor om bij Het Rekenmeisje iets terug te kunnen geven, want als ik één ding heb geleerd dan is het

wel dat we samen sterker zijn.

 

Reken maar uit!

CONTACT

TELEFOON: 06 406 802 45

ADRES: Buitentuinen 2, 2551 VZ Den Haag

OPENINGSTIJDEN: 9:00 - 18:00  Ma-Vr

E-MAIL: info@rekenmeisje.nl

GEMAAKT DOOR NIECEETEE

MELISSA FRIESER CINDY MARSHELON
PETJOULA
MELISSA FRIESER CINDY MARSHELON
PETJOULA
MELISSA FRIESER CINDY MARSHELON PETJOULA