06 406 802 45

Openingstijden: ma-vr 9:00 tot 18:00

HULP NODIG?

Initiëren – Verbinden – Doen!

Initiëren: wat is jouw droom?

Ik vraag mensen altijd; wat is je droom, je meest wensbare situatie. Mensen durven niet meer te dromen, dat lijkt zo ver weg, onmogelijk. Ik? Ik geloof in het onmogelijke. Want wat is het probleem nu eigenlijk?

 

Lang geleden dachten we dat we niet konden vliegen. In 1969 landde de eerste mens op de maan, buiten onze eigen atmosfeer! Waardoor eigenlijk? Volgens mij, omdat Leonardo da Vinci in de 15e eeuw ervan overtuigd was dat het helemaal niet onmogelijk was om te vliegen. We wisten alleen nog niet hóe. Een zoektocht naar de juiste weg voor het wensbare doel, begon daar en ging over van generatie op generatie. Nu, 600 jaar later er op een willkeurig moment ong 9700 vliegtuigen tegelijk in de lucht. Hoeveel mensen dat zijn? Ong. 1.270.406… !

Verbinden: delen is vermenigvuldigen.

Om eenvoudig te kunnen vermenigvuldigen, begin je met delen. Ik deel mijn ideeën met anderen, waardoor deze weer aangevuld worden en er weer nieuwe ideeën ontstaan. Samen groeien we verder. Mijn grootste kracht is verbinden. Ik weet de juiste mensen aan elkaar te koppelen, waardoor onze projecten uitgroeien tot een succes. Niets is onmogelijk, hierdoor zijn onze projecten enorm divers. Het zijn veel maatschappelijke projecten, of projecten in de sociaal maatschappelijke branche. Dit omdat mijn hart ligt bij het bieden van kansen aan mensen die door omstandigheden niet meer zien waar ze op hun eigen pad staan. Ik bied ze inzicht om weer in contact te durven komen met hun dromen en laat ze zien dat waar een wil, ook een weg is. Hierdoor veranderen ze zelf hun leven. Bijzondere doelgroepen zijn wel de mensen in de reclassering of bijstand, want in deze hoek is het meeste begrip nodig. Tevens werken we in de commerciële branche, we zijn van alle markten thuis.

 

Met de net opgerichte stichting “Focus and Fun” gebruiken we muziek om mensen inzicht in zichzelf te geven en kansen te creëren. Want muziek verbindt. Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.

DOEN: outreachend maar vooral out of the box

Dit stimuleert mij om outreachend te zijn en out of te box te denken. Ik ga uit van wat wél werkt, ik ben doelgericht en efficiënt. Op zoek naar de oplossing. De vraag “Maar euh, waarom kan dat dan niet?” stel ik elke dag wel aan iemand. Wat heb je nu werkelijk nodig en wat houd je eigenlijk tegen? Ik hoor je verhaal aan en luister wérkelijk naar wat je onderliggende behoeftes zijn om je weg in de verandering van je situatie of je bedrijf door te voeren. Dit op een manier die bij jouw persoonlijkheid, maar vooral ook bij je persoonlijke situatie past.  Want een goedgeregelde thuissituatie is de basis voor een goede werknemer of ondernemer.

Doe wat werkt!

Niet lullen maar poetsen. Praatjes vullen geen gaatjes, poetsen helpt gaatjes voorkomen.

 

Poetsen dus!

 

Ik ben een initiator, verbinder en voornamelijk een doener die inspireert en motiveert om doelen te stellen en dromen te verwezelijken.

 

 

 

Kansen creëren, kansen zien. Wil jij oprecht een kans (pakken)?

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust!

Bij Projecten kun je verder lezen over “Focus and fun” en de verschillende projecten waar we mee bezig zijn.

 

 

CONTACT

TELEFOON: 06 406 802 45

ADRES: Buitentuinen 2, 2551 VZ Den Haag

OPENINGSTIJDEN: 9:00 - 18:00  Ma-Vr

E-MAIL: info@rekenmeisje.nl

GEMAAKT DOOR NIECEETEE